Maritimt interiør giver dig følelsen af at være til søs, selvom du blot sidder i stuen eller sommerhuset og drømmer dig ud på havet.

Det gamle skrivebord udstyres med brevbakke og penneholder, et smukt anker som brevpresse og papirkniven ligger klar til at åbne brevet fra din onkel i Amerika, som sejlede jorden rundt og aldrig kom hjem til Danmark igen. Han skriver  med meget små bogstaver, og så er det godt at have forstørrelsesglasset parat.

Den flotte robåd er bogreolen, hvor du opbevarer alle dine bøger om spændende rejsemål i verden og måske en lille flaske rom, hvis en sømand skulle komme på besøg.

Nu hører du dørhammeren, og udenfor står en sømand du kender. Du må huske ham på at tørre skoene af på din maritime dørmåtte inden han træder ind i huset.

Når han er kommet indenfor, kan han hænge sin jakke og kaptajnskasket på en flot maritim knage i entréen. Har han nøgler i hånden, kan han opbevare dem i det fine nøgleskab, som hænger ved siden af knagerækken.

Han har lige været på hotel i en anden by, og fortalte om den flotte bordklokke i receptionen, og hvor let det var at finde den rigtige dør, for hotelejeren havde sat fine messingskilte på dørene.

Efter I har udvekslet nyheder om det ene og det andet, skal sømanden afsted igen, så han tager skoene på ved hjælp af dit flotte skohorn, tager jakke og sømandskasket, og sine nøgler af krogen og drager afsted til sit stolte skib.

Hvis varen er på lager, kan den sendes indenfor 24 timer
Vises “Bestillingsvare” er leveringstiden 2-5 dage.

Viser 1–12 af 284 resultater