Smukke skibslamper, flotte lanterner, hyggelige olielamper, gedigne skotlamper kan du købe online hos Nauticum.dk.

Skibslamper og skotlamper i massive messing er de mest robuste lamper, som kan tåle alt slags vejr. Den oprindelige skotlampe blev udsat for lidt af hvert. Den var placeret på skibenes skotter ned i lastrummene.
De skulle være aldeles vandtætte og kunne tåle stød når kulierne og kranerne lossede og læssede. De fremstilles efter de gamle håndværksmæssige traditioner og kan bruges udendørs, såvel som indendørs. Om de hænger ved Vesterhavet eller i brændende sol gør ingen forskel. Alle skibs- og skotlamper er håndlavede og der kan derfor være ca. 3 ugers leveringstid.

Antiklook skotlamper og andre lamper er fremstillet af metal og lakeret med farve, der får lamperne til at se gamle ud. De er bedst egnede til indendørs brug.

Maritime lamper i messing og træ eller flotte lamper i tykt glas er smukke og giver en maritim stemning i stuen. Reblamperne er flotte med deres tykke reb og store lampeskærme.

Mellem kaptajnens lamper i hans kahyt eller hans hus finder du de traditionelle banklamper, skomagerlamper og gallerilamper. Selv tiffanylamper, som kaptajnens hustru absolut måtte have med i kahytten. De fleste af lamperne er håndlavede og der kan derfor være ca. 3 ugers leveringstid.

Olielamper, el-lanterner, flagermuslygter og batterilygter er et hyggeligt maritimt tilbehør indendørs som udendørs. Nogle egner sig til at blive brugt en sommeraften på terrassen eller skibets dæk, og andre er bedst indendørs. Alle el-lamper er 230 Volt.

Viser 1–12 af 716 resultater