Nautiske ting og instrumenter i smuk messing eller antik udseende med patina i flot replika, som kan bruges men sjældent bliver brugt, fordi teknikken i dag har overhalet de gammeldags instrumenter. De fleste instrumenter er derfor udelukkende velegnet til dekoration.

Flotte koøjer, maskintelegrafer og sekstanter, store skibsklokker og funktionelle kompas og timeglas. Replika af gamle kikkerter, piber og horn som stadigvæk bliver brugt til søs.

Sejl efter stjernerne eller brug en sekstant til navigationen, og få hjælp af et kompas og en god kikkert – dog vær opmærksom på at både sekstant og kikkert ikke er professionelle, men egner sig mest til at navigere for hyggens skyld.

Hos Nauticum har vi teleskoper, skibsklokker, bådsmandspiber og horn blandt de mange forskellige instrumenter.

Instrumenterne er replika og fremstillet så de næsten er helt som de originale. Alt er godt til den maritime dekoration og nogle af varerne kan bruges, men det meste er kun til dekoration.

Skibsrat, årer og pagajer er udelukkende beregnet til dekoration, mens tovene fint kan bruges. Flagene er behandlet så det ser gamle og brugte ud, og dykkerhjelmen er kun flot at se på, ligesom redningskransene også er nautisk dekoration.

Hvis varen er på lager, kan den sendes indenfor 24 timer
Vises “Bestillingsvare” er leveringstiden 2-5 dage.

Viser 1–12 af 436 resultater