Ure, tidevandsure og barometre, hygrometre og termometre samt regnmålere og vejrstationer fra førende producenter. Smukke klassiske til båden eller huset, og moderne professionelle måleinstrumenter.

Nauticum har et stort udvalg, og lagerfører enkelte modeller, mens resten håndfremstilles hos Delite, Danmark og Fischer, Tyskland – helt igennem professionelt håndværk.

Der er instrumenter i messing, krom og stål. Store og små instrumenter, prangende og diskrete, imponerende og nogle der ikke gør væsen af sig.

Og så er der de sjovere instrumenter Stormglas med flotte iskrystaller, der fortæller om hvordan vejret er eller bliver, og Galilei glas, med de helt specielle små flydende glaskugler, der fortæller hvad temperaturen er. Disse instrumenter i messing er håndfremstillet hos Delite, Danmark, men der er også andre flotte Galileiglas fremstillet helt i glas.

Fra amerikanske Conant Vermont kan du blandt andet vælge mellem flotte udendørs termometre i messing eller krom, eller en regnmåler så du ikke er i tvivl om hvor meget nedbør, der faldt i går.

Skænk en kop kaffe eller te og gå på opdagelse i alle de flotte ure og instrumenter hos Nauticum.

Viser 1–12 af 423 resultater